Kuidas teha nii, et su töötajatel ei oleks kama kaks?



TOIMUMISE AEG: 19.10.2016
TOIMUMISE KOHT: Eesti Toidu Muuseum, Masina 20, Tallinn
Kaart ja juhised siin: SIIN
Üritus on tasuta! Registreeru SIIT

Räägitakse tööjõu puudusest ning sellest, mis saab tulevikus, kuid enamik Eesti ettevõttetest ei kujuta ette, mis toimub nende töötajate peas täna.

Meil on hea meel kutsuda Sind üritusele, kus me viime kokku teooria ja praktika püsiva tagasiside jälgimises ning igapäevase personali strateegia rakendamises. Veiko Valkiainen, pikaajaline personalijuht ja visionäär räägib sellest, kuidas iga ettevõtte võiks suhelda oma töötajatega igapäevaselt ja Upsteem näitab, kui lihtne see tehniliselt on.
See sündmus toimub kõige uuemas Eesti muuseumis – Eesti Toidu Muuseumis ning Sina saad enne ja pärast üritust tutvuda selle näitusega. Muuseum on parajalt väike ja hubane ning ürituse kohtade arv on piiratud, seega palun registreeri esimesel võimalusel!


HOMMIKUKOHV ALATES kell 9.30, ALGUS kell 10.00. 

Ajakava:

09:30 - 10:00 Kogunemine ja Eestimaine mahe hommikusöök ja ekskursioon 

10:00 - 10:15 Miks me oleme täna kogunenud? – Vladimir Jelov, Karl Laas

10:15 - 11:00 Meie ootused tagasiside andmisel ja vastuvõtmisel – Veiko Valkiainen

11:00 - 11:20 Pideva tagasiside funktsioon Upsteemis – miks ja kuidas? – Kai Auger

11:20 - 11:40 Kellega koos ja kuhu me tahame tagasisidestamisel jõuda – Karl Laas

11:40 - 12:00 Eesmärgistamise ja KPI funktsioonid Upsteemis – Jüri Siilivask

12:00 - 12:45 Suupisted ja Eesti Toidu Muuseum.


Üritus on tasuta! Registreeru SIIT

Loodame Sind juba 19. oktoobril Eesti Toidu Muuseumis!

  • Helen Tiits
    Kui kohti ei jätku siis andke teada, muidu ilmselt saan tulla ja hea meelega elan kaasa :)

    30. sept

  • Helen Tiits
    Kui kohti ei jätku siis andke teada, muidu ilmselt saan tulla ja hea meelega elan kaasa :)

    30. sept

Kommenteeri:

Email again:



Otsi blogist:




Küsin täpsemalt! 



Kontakt:


Karl Laas
CEO ja co-founder
+372 53 468213
karl.laas@upsteem.com
Skype: karl_laas
 

Liitu uudiskirjaga

Oleme koostööd teinud: